WAAROM DONATH

Drukkerij Donath vervaardigt al ruim 85 jaar druk- en printwerk met passie en aandacht voor kwaliteit. Onze ervaren vakmensen vertalen de wensen van onze relaties snel en met kwaliteit hoog in het vaandel. Of het nu gaat om grote oplagen of slechts enkele stuks, uw opdracht krijgt de aandacht die het verdient.

HOGE SERVICE, KWALITEIT, SPECIALISTISCH, FLEXIBEL EN SNEL

Uw drukkerij in de regio

Vanuit onze vestiging in Zeist bedienen wij zowel zakelijke klanten als particulieren in de hele regio (Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Driebergen, Huis ter Heide en Utrecht). Uw lokale drukker dus die uw druk- en printwerk bij u om de hoek vervaardigt en dat is winst voor het milieu en uw leefomgeving. Voor meer informatie of een offerte-aanvraag kunt u ons een mailtje sturen en laat u verrassen door de kwaliteit van onze dienstverlening en het prijsniveau. 

Milieubewust en maatschappelijk betrokken

De milieuaspecten van papier zijn voor u wellicht overwegingen die een rol spelen bij uw keuze voor uw drukwerk. Wij helpen u graag daarbij. Zo kunt u bij ons de brochure “Print en papier, De mythen en feiten” aanvragen waarin op heldere wijze deze milieuaspecten worden belicht. Stuur ons een mailtje (info@donath.nl) en wij zenden u de brochure toe

Wij vinden het belangrijk om ons in te zetten voor datgene wat er in onze directe leefomgeving plaatsvindt. Wij doen dit door verschillende sociaal/culturele projecten die het verschil maken in de regio te ondersteunen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

• Samen voor Zeist • Netwerk Gewoon Samen • Adopteer een toets • Sportverenigingen